LasIndias.blog

Conquistar el trabajo es reconquistar la vida

Grupo de Cooperativas de las Indias

manifest-comunerFa uns dies ens va escriure Jordi Pruneda i Vellvehí. Era la primera vegada que parlàvem i ens preguntava si teníem el Manifest Comuner en català. Li vam respondre que encara no havíem començat a fer les traduccions, ni al català ni a l’anglès ni a cap altra llengua, però que agrairíem infinit si ens tirava una mà. En temps record ens va enviar una traducció completa que, almenys per a la nostra oïda de parlants que vam aprendre amb el «Digui, digui…», sona preciosa.

Esperem de cor que aquesta traducció serveixi als nostres lectors catalanoparlants d’eina per obrir conversa i debat en el seu entorn. Amb ella hem preparat una pàgina d’aterratge, una versió pdf i una altra en html.

Moltíssimes gràcies Jordi!!!

«El «Manifest Comuner» ja en Català» recibió 9 desde que se publicó el viernes 29 de abril de 2016 dentro de la serie «» . Si te ha gustado este post quizá te gusten otros posts escritos por las Indias.

Deja un comentario

Si no tienes todavía usuario puedes crear uno, que te servirá para comentar en todos los blogs de la red indiana en la
página de registro de Matríz.

Grupo de Cooperativas de las Indias.
Visita el blog de las Indias. Sabemos que últimamente no publicamos demasiado pero seguimos alojando a nuestra red de socios y amigos y sus iniciativas.